by eggsurplus

Control what your users can access and save time, money, and frustrations. Lock down sensitive data in SugarCRM or SuiteCRM to specific groups or teams. Supports unlimited assigned users, unlimited group assignments to records, custom layouts for each group, login/sudo capabilities and much more.

Free Trial

By clicking you consent to be contacted by the developer

#711 - blank page after saving an account or contact

Closed Installation created by Jeff_M 7 years ago

Hello - just setup suitecrm 7.1.2. All was working as expected. Implemented SecuritySuite and now I am getting a blank page when saving an account or contact.

Created 2 groups. Created 3 roles, all, group and owner. Added users to roles and groups to contacts and accounts.

check file permissions. Did quick repair. sugarcrm.log does not show any errors.

Not sure what to try next. Thanks, Jeff

  1. eggsurplus member avatar

    eggsurplus Provider Affiliate

    7 years ago

    Hello Jeff,

    What do you mean by "implemented SecuritySuite"? SuiteCRM comes with the basic version of it so did you start configuring that or did you install the full version?

    It sounds like the issue happened after creating the groups and assigning the permissions. None of this is lining up. Is there anything in the Apache or PHP logs that pops up?

    -Jason

  2. Jeff_M member avatar

    Jeff_M

    7 years ago

    Sorry, I meant configuring the version included with suitecrm. Thinking it was a group permission causing the error I removed all the settings from within suitecrm web UI. Still had the problem.

    So from phpmyadmin, I emptied the security suite tables. I am still having problem with blank page. Probably making things worse.

    I will check apache logs and see if I see any errors

    Thanks Jeff

  3. Jeff_M member avatar

    Jeff_M

    7 years ago

    I do not see any errors in apache logs. Not sure where the php log is located.

    I do note that the change to the contact record is made even though a blank screen is returned

  4. eggsurplus member avatar

    eggsurplus Provider Affiliate

    7 years ago

    It's still not adding up. Tens of thousands of folks have done exactly what you've done without the issue you're seeing. Are there any other customizations or modules installed? Can you try turning the logger level to debug and checking to see if anything sticks out in the sugarcrm.log? You may also want to check the SuiteCRM forums.

    Also check the browser console to see if an javascript errors are showing upon a page load when that blank page loads. The php logs location will depend on your server. If you can locate that it may show some php errors that aren't being displayed to the screen (due to a display errors setting in your php.ini being turned off which is normal for production).

  5. eggsurplus member avatar

    eggsurplus Provider Affiliate

    7 years ago

    Jeff,

    Were you able to figure out the issue?

  6. eggsurplus member avatar

    eggsurplus Provider Affiliate

    6 years ago

    Closing this out, but feel free to follow up if you have any more questions.

  7. himanshu.s member avatar

    himanshu.s

    2 years ago

    Hi,Getting same problem after saving any record.blank page with a 500 error. Any help would be appreciated, Thank you

    • eggsurplus member avatar

      eggsurplus Provider Affiliate

      2 years ago

      Hello,

      Be sure to do the following:

      • Admin -> Repair -> Quick Repair & Rebuild - once the page is loaded execute any SQL generated at the bottom of the page
      • Admin -> Repair -> Rebuild Relationships
      • Admin -> Repair -> Repair Roles

      This should solve any remaining issues as long as file permissions are all set. If you still have any issues your Apache and PHP logs should give you more information. You may need to lower your error_reporting setting in your php.ini depending on the messages you are receiving.

      Cheers, Jason

    • himanshu.s member avatar

      himanshu.s

      2 years ago

      HI, eggsurplus Thanks for the immediate support. I got it the other way,The problem was with the server it was running out of space so these problems occurred. Once freed some memory we got it back to function again.

    • eggsurplus member avatar

      eggsurplus Provider Affiliate

      2 years ago

      Oh! That's never fun to deal with. Nice find and thanks for sharing what you found.

This case is public. Please leave out any sensitive information such as URLs, passwords, etc.
Saving Comment Saving Comment...
Rating
Rating
  • "Quite powerful, flexible and easy to use plugin. Works perfectly in SuiteCRM as well as in SugarCRM." - damien8105

    Read More Reviews