by eVolpe Consulting Group

Are you facing difficulties trying to coordinate efforts between marketing and sales? The Mautic Integrator for Sugar/SuiteCRM by eVolpe is the best solution that will help you solve this issue. TRY IT NOW FOR FREE!

Free 30 day trial
Try it Now

By clicking you consent to share your profile with the developer

#3444 - Sugar Cloud

Closed Installation created by danieljordan 6 years ago

Not possible to load the module to the Sugar Cloud

Paket-Scan-Richtlinien

File Probleme modules/Administration/mautic_license/MauticLicense.php Ungültige Verwendung einer Funktion file_exists() modules/Connectors/connectors/sources/ext/rest/mautic/mautic.php Ungültige Verwendung einer Funktion is_file() Ungültige Verwendung einer Funktion file_get_contents() Ungültige Verwendung einer Funktion file_put_contents() Ungültige Verwendung einer Funktion file_put_contents() vendor/PsrLog/Test/LoggerInterfaceTest.php Ungültige Verwendung einer Funktion fopen() .gitignore Ungültige Dateinamenerweiterung include/Mautic/MauticApi.php Ungültige Verwendung einer Funktion $class() Ungültige Verwendung einer Funktion $class() include/Mautic/MauticLeadsLogic.php Ungültige Verwendung einer Funktion array_map() include/Mautic/vendor/composer/ClassLoader.php Ungültige Verwendung einer Funktion call_user_func_array() Ungültige Verwendung einer Funktion spl_autoload_register() Ungültige Verwendung einer Funktion file_exists() Ungültige Verwendung einer Funktion file_exists() Ungültige Verwendung einer Funktion file_exists() Ungültige Verwendung einer Funktion file_exists() include/Mautic/vendor/composer/autoload_real.php Ungültige Verwendung einer Funktion spl_autoload_register() Ungültige Verwendung einer Funktion call_user_func() include/Mautic/mauticEvolpeApi.php Ungültige Verwendung einer Funktion file_exists() Ungültige Verwendung einer Funktion file_exists() Ungültige Verwendung einer Funktion $className() Ungültige Verwendung einer Funktion $action() include/Mautic/MauticApi/MauticApi.php Ungültige Verwendung einer Funktion $class() Ungültige Verwendung einer Funktion $class() include/Mautic/MauticApi/Api/Stats.php Ungültige Verwendung einer Funktion get() Ungültige Verwendung einer Funktion array_filter() include/Mautic/MauticApi/Api/CampaignEvents.php Ungültige Verwendung einer Funktion array_filter() Ungültige Verwendung einer Funktion array_filter() include/Mautic/MauticApi/Api/Contacts.php Ungültige Verwendung einer Funktion array_filter() Ungültige Verwendung einer Funktion array_filter() include/Mautic/MauticApi/Api/Leads.php Ungültige Verwendung einer Funktion array_filter() include/Mautic/MauticApi/Api/Api.php Ungültige Verwendung einer Funktion get() Ungültige Verwendung einer Funktion array_filter() Ungültige Verwendung einer Funktion array_filter() include/Mautic/MauticApi/Api/Data.php Ungültige Verwendung einer Funktion get() include/Mautic/MauticApi/Auth/ApiAuth.php Ungültige Verwendung einer Funktion $class() include/Mautic/MauticApi/Auth/AbstractAuth.php Ungültige Verwendung einer Funktion file_exists() Ungültige Verwendung einer Funktion filesize() Ungültige Verwendung einer Funktion file_exists() Ungültige Verwendung einer Funktion mkdir() Ungültige Verwendung einer Funktion is_dir() Ungültige Verwendung einer Funktion tempnam() Ungültige Verwendung einer Funktion is_writable() Ungültige Verwendung einer Funktion fopen() Ungültige Verwendung einer Funktion fwrite() Ungültige Verwendung einer Funktion fclose() include/utils/autoloader.php Ungültige Verwendung einer Funktion file_exists() Ungültige Verwendung einer Funktion file_exists() Ungültige Verwendung einer Funktion file_exists() Ungültige Verwendung einer Funktion file_exists() Ungültige Verwendung einer Funktion file_exists() Ungültige Verwendung einer Funktion file_exists() Ungültige Verwendung einer Funktion file_exists() service/v4_1_mautic/soap.php Ungültige Verwendung einer Funktion chdir() service/v4_1_mautic/rest.php Ungültige Verwendung einer Funktion chdir() scripts/snemCron.php Ungültige Verwendung einer Funktion file_exists() Ungültige Verwendung einer Funktion file_exists() Ungültige Verwendung einer Funktion mkdir() Ungültige Verwendung einer Funktion file_put_contents() Ungültige Verwendung einer Funktion file_get_contents() Ungültige Verwendung einer Funktion file_exists() Ungültige Verwendung einer Funktion file_put_contents() scripts/post_install.php Ungültige Verwendung einer Funktion file_exists() Ungültige Verwendung einer Funktion file_exists() Ungültige Verwendung einer Funktion unlink() Ungültige Verwendung einer Funktion file_exists() Ungültige Verwendung einer Funktion rmdir()

1. eVolpe_Consulting_Group-primary-contact member avatar

Hi danieljordan,

Yes. Our integrator does not operate on Sugar Cloud. For now, we do not have plans to adapt it to Sugar Cloud.

Best regards, eVolpe Team

This case is public. Please leave out any sensitive information such as URLs, passwords, etc.
Saving Comment Saving Comment...
  • "This works brilliantly! It is exactly what we were looking for."

Read More Reviews